Обединени комуникации

Обединените комуникации са набор от ново поколение приложения и устройства, който позволява на потребителите да контролират и управляват телефонните разговори, текстовите съобщения, обмена на данни и софтуерните ресурси от различни места с използването на различни устройства и софтуерни интерфейси.

Те осигуряват синхронно действие на всички приложения и софтуерни инструменти и оптимизират бизнес комуникациите, което води до повишаване на производителността и качеството на взаимоотношенията между служители, клиенти и собственици на компанията.

Ентърпрайз Комюникейшънс Груп е регионален лидер във внедряването на обединените комуникации. В тази област ние предлагаме IP комуникационни системи, приложения и съответното терминално оборудване, без да сме обвързани с конкретен производител. Имаме доказани знания и опит, придобити при реализацията на проекти за почти всички основни компании и институции в региона.

В зависимост от реалните нужди на клиентите, ние създаваме специфични решения, които по цена и качество отговарят на техните изисквания.