Опорни мрежи и пренос на данни

Ентърпрайз Комюникейшънс Груп предлага продуктовата линия на Infinera за изграждане на решения за пренос. Фокусира се върху увеличаване капацитета, гъвкавостта и функционалността на оптичните опорни метро мрежи и мрежи за достъп. Предлаганите пакетно-оптични решения осигуряват ключови предимства за клиентите, като ултра-ниски закъснения, ниска консумация на енергия и иновативен дизайн на мрежата.

Нашите решения са избор за широк спектър от клиенти с много различни приложения. Днес нашите продукти и решения генерират приходи за клиентите в широка гама от мрежи, включващи Mobile транспорт, Triple-play, Backhaul и IPTV, Business Ethernet, Enterprise и Metro.

Продуктите Transmode са проектирани и разработени, за да помогнат на операторите, предоставящи услуги, и предприятията рентабилно да повишат капацитета на мрежата и да предлагат нови, генериращи приходи услуги. Създадени за опорни метро мрежи и мрежи за достъп, продуктите позволяват рентабилно изграждане и разгръщане на широколентови услуги като пренос на видео и данни.

Портфолиото ни включва широка гама от пакетно-оптични мрежови продукти на базата на мултиплексиране по дължината на вълната (WDM) и Ethernet Layer 2 технологии, както и система за контрол и управление на устройствата, връзките и услугите в мрежата.

Продуктови линии:

  • TM-Серия: пакетно-оптична платформа за пренос на трафик, поддържаща от ниво 0 до ниво 2.5 (MPLS-TP) и използваща технологии като Етернет, OTN, SDH и интелигентен WDM (iWDM). TS-Серия: лесна за използване и надграждане CWDM/DWDM платформа за мрежови връзки. Проектирана и създадена за Метро приложения.
  • TG-Серия: пасивна оптична платформа за достъп и увеличаване на ефективността в големи мрежи.
  • Transmode Enlighten™: софтуерен пакет за планиране и управление на всички нива в оптичната и пакетно-оптичната мрежа.